20 min Yoga voor Beginners | YOGA MET MILOU

Yoga

Products You May Like

20 min Yogales voor Beginners – Nog nooit een yogales gevolgd, maar stiekem best benieuwd of je het wat vindt? Dan is deze les speciaal voor jou!

Met deze rustige beginnersles maak je op een veilige manier kennis met yoga. In 20 minuten activeer je jouw lichaam en doe je een aantal veelvoorkomende yoga-houdingen zoals de cat & col, Downward facing dog en nog veel meer. Dus waar wacht je op? Rol je mat uit en doe gezellig met me mee!

Laat je mij weten wat je van de video vindt? En vergeet niet om je te abonneren op mijn kanaal: https://bit.ly/2OiSayQ

Volg mij via social media:
Instagram: https://www.instagram.com/milouturpijn/
Facebook: https://www.facebook.com/Lou.Turpijn

Intro nummer: Norman Vladimir http://www.normanvladimir.com/

Healing van Kevin MacLeod is gelicentieerd onder een Creative Commons Attribution-licentie (https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/)
Bron: http://incompetech.com/music/royalty-free/index.html?isrc=USUAN1200048
Artiest: http://incompetech.com/

————————————————————————————
Hallo! Super leuk dat je op mijn kanaal bent gekomen. Ik ben Milou Turpijn: in mijn dagelijkse leven werk ik als de hoofdredacteur van Women’s Health. Toen ik op mijn 20ste in San Francisco voor het eerst een yogales volgde was ik direct hooked. Ik woonde op dat moment alleen in Amerika en vond het erg spannend om zo ver van huis te zijn. Yoga gaf mij rust en zorgde ervoor dat ik mij thuis kon voelen, ook al was ik zo ver weg van mijn familie en vrienden. Met mijn yoga youtube-kanaal wil ik yoga toegankelijk maken en laten zien dat iedereen (man of vrouw, stijve hark of Betty Spaghetti) baat heeft bij yoga. Dit betekent dat alle video’s gratis op Youtube komen en mensen dit waar en wanneer ze willen kunnen volgen. Ik heb zelf een Teacher Training Vinyasa van 300 uur bij De Nieuwe Yogaschool gedaan en 100 uur Functional Yin bij Anat Geiger en Marcel van de Vis Heil. Ik combineer beide stijlen om mensen te helpen lekkerder in hun vel te zitten, dichter bij zichzelf te komen en vooral meer rust te ervaren in hun hoofd. Doe jij met me mee?

Products You May Like

Articles You May Like

Why Gilmore Girls Is My Fall-Fashion Safe Space
Elyse Myers Gets Tired of Her Face Sometimes
The Theme of the Next Met Gala Has Been Revealed + More Fashion News
If Toronto Wants a Met Gala, the AGO’s Art Bash! Has Potential
These 18 Halloween Costume Ideas Can Be Worn to the Gym *and* the After Party

Leave a Reply

Your email address will not be published.